Lenka Novotná

Bachelor's thesis

Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin

Preservation of Customs in the Czech Gastronomy, the Regional Cuisine in the Central Bohemia Region and the Use of Local Raw Materials
Abstract:
V posledních několika letech se česká gastronomie vlivem několika faktorů vyvíjí a zájem o kvalitní, čerstvé suroviny stále roste. Restaurace neváhají vyzkoušet trendy moderní gastronomie. Připravují, čerstvé, zdravé, lehké pokrmy, při jejichž přípravě nesmí chybět regionální, a domácí suroviny. Hlavním cílem bakalářské práce je tedy provést analýzu. Zda vybrané restaurace připravují menu založené …more
Abstract:
Czech cousine has been developed with influence of many factors in the last few years and the interest on the quality fresh products is still growing. Restaurants do not hesitate to try trendy and modern cuisine. Preparing fresh, healthy and light courses, restaurants have to use local raw materials and homemade ingredients. The main aim of my Bachelor’s Dissertation is to analyse if chosen restaurants …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2016
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze