Dagmar KFELÍŘOVÁ

Bakalářská práce

Rozvíjení tvořivosti žáků ve výuce odborného výcviku pro obor vzdělání gastronomie

It's focused on importance of creativity and it's elements, which are needed for right teaching.
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá tématem ,,Rozvíjení tvořivosti ţáků ve výuce odborného výcviku?. Je zaměřena na význam tvořivosti a její sloţky, které jsou potřebné pro správnou výuku. Věnuje se zásadám tvořivosti spojené s gastronomií. Součástí práce je dotazníkové šetření, které má zmapovat oblibu oboru a rozvoj tvořivosti ţáků. Z dotazníkového šetření vyplývá, ţe rozvoj tvořivosti a cit pro estetické …více
Abstract:
This bachelor's thesis deals with the topic of student's creativity development. It's focused on importance of creativity and it's elements, which are needed for right teaching. It's about principles of creativity related with gastronomy. This thesis includes a survey, which is mapping popularity of this field of study and student's creativity development. It results from the survey, that creativity …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2014
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: PaedDr. Petr Mach, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KFELÍŘOVÁ, Dagmar. Rozvíjení tvořivosti žáků ve výuce odborného výcviku pro obor vzdělání gastronomie. Plzeň, 2014. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/