Analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách v České republice – Bc. Erika Vargová
Bc. Erika Vargová
Bachelor's thesis
Analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách v České republice
Analysis of the Hospitality Education System at Selected Universities in Czech Republic
Abstract:
Předmětem této bakalářské práce, je analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách University College Prague a Ambis, kde jsou pomocí kvalitativního výzkumu popsány vybrané školy. Dalším cílem je pomocí dotazníkového šetření zjistit spokojenost studentů s výukou hotelnictví a gastronomie na již výše zmíněných školách. Výstupem práce budou získaná a vyhodnocená data, která mohou posloužit …moreAbstract:
The subject of this bachelor's thesis is an analysis of hospitality and gastronomy at university colleges University College Prague and Ambis, where selected schools are described through qualitative research. Another aim is to find out the satisfaction of students with hotel and gastronomy instruction at the aforementioned schools by means of a survey. The output of the work will be obtained and evaluated …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2023
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/asrzp/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2023
- Supervisor: Ing. Lada Popl Petránková
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
The System of Education in Kenya and Its Comparison to the Education System in England
Laura PŘEČKOVÁ -
Fínsky vzdelávací systém
Radka Mária Hatalová -
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Specifika ukrajinské gastronomie
Taisiia Bondarenko -
Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie
Sanja Ponjiger -
Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie
Lukáš Peřinka -
Hospodářský vývoj v ČR od roku 2008 a jeho vliv na podnikání v oblasti (gastronomie, hotelnictví, cestovního ruchu)
Milan Vyskočil -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht