Maso ve výuce gastronomie – Bc. Michaela Bednaříková
Bc. Michaela Bednaříková
Diplomová práce
Maso ve výuce gastronomie
Meat, the Basic Study of Gastronomy
Anotace:
Diplomová práce se zabývá řešením obsahové stránky výuky zaměřené na potraviny živočišného původu. Práce na téma „Maso ve výuce gastronomie“ bude ku prospěchu žákům oborů zaměřených na obchod a služby, což je zejména obor Kuchař – číšník a obor Hotelnictví a turismus. Teoretická část obsahuje stručnou charakteristiku oborů zaměřených na obchod a služby a s tím související informace. V praktické části …víceAbstract:
The thesis focuses on the educational content of courses exploring the topic of animal source food. A paper on this topic – ‘Meat in Gastronomy Education’ – would be greatly beneficial to students in the field of business and services, especially those working towards the ‘Chef – Waiter’ or ‘Hotel Industry and Tourism’ specialization. The theoretical section of the thesis provides a brief overview …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2017
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/uv0dy/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 5. 2017
- Vedoucí: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Maija-Leeza Lidmila -
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
Kristýna Horváthová -
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Dominika Tamaši -
Změny při tepelné úpravě masa
Jana Koudelková -
Zdravotní rizika související s konzumací masa
Nikola Hamerníková -
Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
Tereza Novotná -
Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
Šimon Košárek -
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
Jan JELÍNEK