Bc. Veronika Hradilíková
Master's thesis
Ryba v české gastronomii
Fish in czech gastronomy
Abstract:
Tato diplomová práce má za cíl identifikovat využití sladkovodních i mořských ryb v českých gastronomických zařízeních. V práci jsou zahrnuty identifikace vlastností nabídky i poptávky po rybích pokrmech v českých gastronomických zařízeních. Ryba v české gastronomii patří mezi tradiční pokrmy a je tedy žádoucí hájit její postavení v nabídkách gastronomických provozoven. Klíčová část práce je rozdělena …moreAbstract:
This diploma thesis aims to identify the use of freshwater and marine fish in Czech gastronomic facilities. The thesis includes the identification of the properties of supply and demand of fish dishes in Czech gastronomic establishments. Fish in Czech gastronomy is one of the traditional dishes and it is therefore desirable to defend its position in the menus of gastronomic establishments. The key …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 11. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/ccq52/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 2. 2022
- Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Reader: Ing. Martin Pop, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová -
Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie
Nikola Janíková -
Evaluace koncepce značky Czech Specials v kontextu gastroturistiky v ČR a komparace s dalšími vybranými gastronomickými značkami a průvodci
Martina Rájková -
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
Vladimír Horký -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Vliv elektronické evidence tržeb na obor gastronomie v Česku a na Slovensku
Jan Ryba -
Česká gastronomie a gastroturismus německým pohledem
Ludmila Rejšková