Bc. Veronika Hradilíková

Master's thesis

Ryba v české gastronomii

Fish in czech gastronomy
Abstract:
Tato diplomová práce má za cíl identifikovat využití sladkovodních i mořských ryb v českých gastronomických zařízeních. V práci jsou zahrnuty identifikace vlastností nabídky i poptávky po rybích pokrmech v českých gastronomických zařízeních. Ryba v české gastronomii patří mezi tradiční pokrmy a je tedy žádoucí hájit její postavení v nabídkách gastronomických provozoven. Klíčová část práce je rozdělena …more
Abstract:
This diploma thesis aims to identify the use of freshwater and marine fish in Czech gastronomic facilities. The thesis includes the identification of the properties of supply and demand of fish dishes in Czech gastronomic establishments. Fish in Czech gastronomy is one of the traditional dishes and it is therefore desirable to defend its position in the menus of gastronomic establishments. The key …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 11. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 2. 2022
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Reader: Ing. Martin Pop, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická