Bc. Veronika Hradilíková

Diplomová práce

Ryba v české gastronomii

Fish in czech gastronomy
Anotace:
Tato diplomová práce má za cíl identifikovat využití sladkovodních i mořských ryb v českých gastronomických zařízeních. V práci jsou zahrnuty identifikace vlastností nabídky i poptávky po rybích pokrmech v českých gastronomických zařízeních. Ryba v české gastronomii patří mezi tradiční pokrmy a je tedy žádoucí hájit její postavení v nabídkách gastronomických provozoven. Klíčová část práce je rozdělena …více
Abstract:
This diploma thesis aims to identify the use of freshwater and marine fish in Czech gastronomic facilities. The thesis includes the identification of the properties of supply and demand of fish dishes in Czech gastronomic establishments. Fish in Czech gastronomy is one of the traditional dishes and it is therefore desirable to defend its position in the menus of gastronomic establishments. The key …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/ccq52/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 2. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství