Ryba v české gastronomii – Bc. Veronika Hradilíková
Bc. Veronika Hradilíková
Diplomová práce
Ryba v české gastronomii
Fish in czech gastronomy
Anotace:
Tato diplomová práce má za cíl identifikovat využití sladkovodních i mořských ryb v českých gastronomických zařízeních. V práci jsou zahrnuty identifikace vlastností nabídky i poptávky po rybích pokrmech v českých gastronomických zařízeních. Ryba v české gastronomii patří mezi tradiční pokrmy a je tedy žádoucí hájit její postavení v nabídkách gastronomických provozoven. Klíčová část práce je rozdělena …víceAbstract:
This diploma thesis aims to identify the use of freshwater and marine fish in Czech gastronomic facilities. The thesis includes the identification of the properties of supply and demand of fish dishes in Czech gastronomic establishments. Fish in Czech gastronomy is one of the traditional dishes and it is therefore desirable to defend its position in the menus of gastronomic establishments. The key …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/ccq52/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 2. 2022
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martin Pop, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová -
Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie
Nikola Janíková -
Evaluace koncepce značky Czech Specials v kontextu gastroturistiky v ČR a komparace s dalšími vybranými gastronomickými značkami a průvodci
Martina Rájková -
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
Vladimír Horký -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Vliv elektronické evidence tržeb na obor gastronomie v Česku a na Slovensku
Jan Ryba -
Česká gastronomie a gastroturismus německým pohledem
Ludmila Rejšková