Veronika Kočiková
Master's thesis
Senzorická analýza kokosového nápoje
Sensory Analysis of the Coconut Drink
Abstract:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou Kokosového nápoje s datlemi společnosti Kalma, k. s., který byl na trh uveden v květnu 2017. Jedná se o osvěžující nápoj bez přidaného cukru, což je jeho hlavním benefitem. Cílem diplomové práce je zjištění, jak spotřebitelé vnímají senzorické vlastnosti Kokosového nápoje s datlemi a jeho konkurentů. Dalšími cíli bylo zjistit silné a slabé stránky výrobku …moreAbstract:
The diploma thesis deals with the sensory analysis of Coconut drink with the dates of the company Kalma, k.s., which was launched in May 2017. It is a refreshing drink without added sugar, which is its main benefit. The aim of the thesis is to find out how consumers perceive the sensory properties of coconut drinks with the dates and its competitors. Other goals were to find out the strengths and weaknesses …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2018
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/132874
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2018
- Supervisor: Šárka Velčovská
- Reader: Milena Lahutová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOČIKOVÁ, Veronika. \textit{Senzorická analýza kokosového nápoje} [online]. Ostrava, 2018 [cit. 2023-04-01]. Available from: https://theses.cz/id/980p5w/. Master's thesis. VŠB - Technical University of Ostrava, Ekonomická fakulta. Thesis supervisor Šárka Velčovská.
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / field:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Theses on a related topic
-
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
Andrea Budínová -
Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
Klára Applová -
Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
Lucia LOUTOCKÁ -
Specifika spotřebitele kosmetických produktů na přírodní bázi
Dagmar ZAVADILOVÁ -
Senzorická analýza rostlinného produktu
Denisa Leváková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza kávy
Miriam Vilášková -
Marketing research of development potential in the area of residential living in a particular region
Marek Tkaczik