Bc. Adam HRUŠKA

Diplomová práce

Tvorba metodických materiálů pro obor řezník - uzenář

Creation of methodological materials for the field butcher - sausage maker
Anotace:
Tvorba metodických materiálů pro obor řezník - uzenář je hlavním tématem této diplomové práce. Cílem je zvýšit efektivitu učení a vytvořit nové učební materiály, které se budou věnovat problematice porážky jatečného zvířete a pilotovat je ve vlastní výuce na Albrechtově střední škole. Teoretická část této diplomové práce je zaměřena na rozbor rámcového vzdělávacího programu a školního vzdělávacího …více
Abstract:
The creation of methodological materials for the butcher - smoker is the main topic of this thesis. The aim is to increase the efficiency of learning and to create new teaching materials that will address the issue of slaughtering a slaughter animal and pilot them in the actual teaching at Albrecht High School. The theoretical part of this thesis is focused on the analysis of the framework curriculum …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 3. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2024
  • Vedoucí: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HRUŠKA, Adam. Tvorba metodických materiálů pro obor řezník - uzenář. Ostrava, 2024. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta