Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování – Věra PAŠKOVÁ
Věra PAŠKOVÁ
Bakalářská práce
Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování
Analysis of Consumption Basket of Secondary School Catering
Anotace:
Práce je zaměřena na školní stravování a především na jeho nejdůležitější součást, spotřební koš. Zabývá se podrobnějším popisem jeho obsahu, smyslu a struktury.Také jeho výpočtem a využitím v praxi a podrobnějším popisem jeho jednotlivých komodit.Také je v ní věnována pozornost výživovým doporučením a krokům pro sestavení plnohodnotného jídelního lístku.Abstract:
The work is focused on school canten food and catering, primarily on its most important element ? market basket. It deals with a more detailed identifikation of its content, purpose and structure. It also covers a topic on the costing and it use in practice as wel as a more detailed identifikation of its individual commodities. And last but not least the study is focused on nutritional recommendations …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22733
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PAŠKOVÁ, Věra. Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví v tematickém okruhu Výživa s akcentem na stravovací režim a výživová doporučení
Kateřina NOVOSADOVÁ -
Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Eliška MALCOVÁ -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách
Ema PEŠKOVÁ -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Analýza školního stravování v Karlovarském kraji
Milan Louda -
Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu
Janeková Janeková -
Bezmléčná dieta ve školním stravování
Tereza Černá