Bc. Renata ORSÁGOVÁ

Diplomová práce

Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů

Changes of acidity and water activity at ripening of Eidam cheese
Anotace:
Cílem práce bylo sledovat změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů a jejich případný vliv na jakost výrobku. Byla provedena i mikrobiologická analýza na začátku a na konci zrání. Senzorické hodnocení eidamského sýra bylo provedeno v různém stupni zrání.
Abstract:
The aim of work was to monitor changes of acidity and water activity on the ripening of cheese and their influence on the quality of product. It was made a microbiological analysis at the beginning and at the end of the ripening. The sensory assesment of Eidam cheese was made in several stair of the ripening.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2009
Zveřejnit od: 18. 5. 2009
Identifikátor: 12560

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ORSÁGOVÁ, Renata. Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 18. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 18. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.