Tomáš Peterka

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr - restaurace

Business plan - restaurant
Anotace:
Cílem bakalářské práce je vytvoření funkčního podnikatelského plánu stravovacího zařízení operujícího v segmentu gastronomie, který lze nazvat moderní rychlé občerstvení. K úspěšnému vypracování práce bylo třeba kvalitně zpracovat relevantní informace pro nastínění podnikatelského záměru. Struktura těchto informací byla definována v teoretické části. V praktické části bakalářské práce je popsán kompletní …více
Abstract:
The goal of this bachelor thesis is to create a functional business plan of a gastronomy establishment that operates in a segment which could be called modern fast food. For successful completion of this work a thorough research of relevant information for outlining the business plan was necessary. The structure of this information was defined in the theoretical part. In the practical part of this …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 9. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2019
  • Vedoucí: Jan Žufan
  • Oponent: Zdeňka Daňková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/76369

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj