Petr Mička

Bachelor's thesis

Aktuální trendy ve stravování adolescentů

Current trends in catering of adolescents.
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výživou a nutričním chováním adolescentů. Cílem bakalářské práce je na základě výzkumného šetření zmapovat a zhodnotit stravovací návyky žáků dvou vybraných středních škol s podobným zaměřením a zjistit, jaké faktory jejich stravovací návyky ovlivňují. V teoretické části je specifikována výživa a stravování adolescentů, dále jsou pak zmíněny rizikové oblasti ve výživě a stravování …more
Abstract:
This thesis deals with nutrition and nutritional behavior of adolescents. The aim of this thesis is based on research to map and assess the eating habits of students in the two selected secondary schools with a similar focus and determine what factors influence their eating habits. In the theoretical part is specified nutrition and catering of adolescents, then are mentioned areas of risk in adolescent …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2013
  • Supervisor: PaedDr. Eva Marádová, CSc.
  • Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management