Petr Mička
Bachelor's thesis
Aktuální trendy ve stravování adolescentů
Current trends in catering of adolescents.
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výživou a nutričním chováním adolescentů. Cílem bakalářské práce je na základě výzkumného šetření zmapovat a zhodnotit stravovací návyky žáků dvou vybraných středních škol s podobným zaměřením a zjistit, jaké faktory jejich stravovací návyky ovlivňují. V teoretické části je specifikována výživa a stravování adolescentů, dále jsou pak zmíněny rizikové oblasti ve výživě a stravování …moreAbstract:
This thesis deals with nutrition and nutritional behavior of adolescents. The aim of this thesis is based on research to map and assess the eating habits of students in the two selected secondary schools with a similar focus and determine what factors influence their eating habits. In the theoretical part is specified nutrition and catering of adolescents, then are mentioned areas of risk in adolescent …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 6. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/10628/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2013
- Supervisor: PaedDr. Eva Marádová, CSc.
- Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Pitný režim ve fotbale
Lukáš Smetana -
Pitný režim v triatlonu a jeho vliv na výkon sportovce
Filip Coufal -
Pitný režim u vytrvalostních běžců
Lucie Mezníková -
Stravování žáků vybrané střední školy z hlediska podílu tradiční a racionální stravy
Josef Solnický -
Teenager a fast food
Veronika Pikartová -
Fast food a obézne deti
Nikola Kozelková