Bc. Barbora Bubeníková

Bakalářská práce

Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína

Sensory Descriptors of French Wines on the Czech Market: The Insight of Czech Consumers and Wine Specialists
Anotace:
Bakalářská práce s názvem "Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína" se zabývá etiketami, lidskými smysly, francouzskými víny a známými vinařskými regiony Francie. Práce je založena na vlastním výzkumu, který se zaměřuje na odborníky a běžné konzumenty v přiřazení správných popisů k jednotlivým vzorkům vín. Výzkum proběhl formou slepé degustace …více
Abstract:
The bachelor's thesis entitled "Sensory descriptors of French wines on the Czech market: the Insight of Czech Customers and wine Specialists" deals with labels, human senses, French wines and well-known wine regions in France. The work is based on own research, which focuses on experts and consumers in assigning correct descriptions to each wine samples. The research was conducted in the form of a …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/fnfh1/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Jan Barták

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví