Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína – Bc. Barbora Bubeníková
Bc. Barbora Bubeníková
Bakalářská práce
Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína
Sensory Descriptors of French Wines on the Czech Market: The Insight of Czech Consumers and Wine Specialists
Anotace:
Bakalářská práce s názvem "Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína" se zabývá etiketami, lidskými smysly, francouzskými víny a známými vinařskými regiony Francie. Práce je založena na vlastním výzkumu, který se zaměřuje na odborníky a běžné konzumenty v přiřazení správných popisů k jednotlivým vzorkům vín. Výzkum proběhl formou slepé degustace …víceAbstract:
The bachelor's thesis entitled "Sensory descriptors of French wines on the Czech market: the Insight of Czech Customers and wine Specialists" deals with labels, human senses, French wines and well-known wine regions in France. The work is based on own research, which focuses on experts and consumers in assigning correct descriptions to each wine samples. The research was conducted in the form of a …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/fnfh1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jan Barták
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BUBENÍKOVÁ, Barbora. \textit{Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/b88h2o/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová