Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu – Bc. Martina Pavlíková
Bc. Martina Pavlíková
Diplomová práce
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
The evaluation of quality characteristics and technology of meat product production participation in packaging
Anotace:
Diplomová práce „Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masnéhovýrobku v závislosti na jeho obalu“ se zabývá masnými výrobky a jejich obaly.V teoretické části se práce zabývá principy masné výroby, rozdělením masných výrobkůa popisem jednotlivých obalů využívaných v masné výrobě. Charakterizuje výrobkyšpekáček a Vysočina, popisuje jejich výrobu a požadavky na obaly.V praktické části …víceAbstract:
The diploma thesis "Evaluation of quality characteristics and technology of meatproduct production participation in packaging" analyses meat products and theirpackaging. In the theoretical parts, the work investigates the principles of meatproduction, meat product division and describes individual packages used in meatprocessing. It characterizes the products špekáček and Vysočina, as well as it describestheir …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Robert Gál, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAVLÍKOVÁ, Martina. \textit{Vyhodnocení jakostních charakteristik a~technologie výroby masného výrobku v~závislosti na jeho obalu}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/brvmok/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
The effect of cosmetic products packaging on consumer choice
Pavlína Štěchová -
Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
Dagmar Pavelková -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Vliv obalu produktu na chování spotřebitele
Anna Szewieczková