Daniela Fabiánová

Bachelor's thesis

Vláknité mikromycety jako kontaminanty sušeného ovoce a suchých skořápkových plodů.

Vláknité mikromycety jako kontaminanty sušeného ovoce a suchých skořápkových plodů.
Anotácia:
Bakalářská práce shrnuje poznatky o kontaminaci sušeného ovoce a skořápkových plodů vláknitými mikromycetami. V práci je popsáno rozdělení ovoce a skořápkových plodů, jejich složení a technologie výroby sušeného ovoce. Dále jsou uvedeny a charakterizovány vláknité mikromycety a kvasinky, které kontaminují toto ovoce. Část práce je věnována také mykotoxinům a negativním dopadům vláknitých mikromycet …viac
Abstract:
This bachelor’s thesis summarizes knowledge about contamination of dried fruits and nuts by micromycetes. The thesis describes the division of fruits and nuts, their structure and technology of dried fruit production. Furthermore, are characterized a micromycetes and yeasts which contaminate the fruit. Part of the thesis is also devoted to mycotoxins and negative impacts of micromycetes on human organism …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology