The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic – Zuzana Kozlovská
Zuzana Kozlovská
Bakalářská práce
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
Anotace:
Abstrakt KOZLOVSKÁ, Zuzana. Užití enogastronomických pravidel ve světě a v České republice. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová v Praze: 2017. 58 s. Tato bakalářská práce se zabýva užitím enogastronomických pravidel ve světě a v České republice. Účelem této bakalářské práce je najít implementaci a specifikaci enogastronomických pravidel pro různé odrůdy ve světě a zjistit rozsah užití enogastronomický …víceAbstract:
Abstract KOZLOVSKÁ, Zuzana. The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic. [Bachelor dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague: 2017. 58 p. This bachelor thesis focuses on the usage of enogastronomical rules in the world and in the Czech Republic. The purpose of this thesis was to find out the implementation and specification of enogastronomical rules …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14841/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOZLOVSKÁ, Zuzana. \textit{The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/byczc0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
Emil Žižka -
Enogastronomie v podmínkách České Republiky
Adam Švidek -
Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení
Tereza KŘIVOVÁ -
Víno ve spojitosti s enogastronomií
Nikola Štěpánková -
Studijní opora předmětu stolničení - Víno
Barbora Gregorová -
Porovnání vnímání enogastronomických vztahů při tvorbě kombinací mezi českými konzumenty a odbornými experty
Adam Švidek -
Enogastronomická kultura ve vybraném regionu "Velkopavlovice".
Jan Sodoma -
Jídlo a stolování v kinematografii Jiřího Menzela
Jan Rec