The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic – Zuzana Kozlovská
Zuzana Kozlovská
Bachelor's thesis
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
Abstract:
Abstrakt KOZLOVSKÁ, Zuzana. Užití enogastronomických pravidel ve světě a v České republice. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová v Praze: 2017. 58 s. Tato bakalářská práce se zabýva užitím enogastronomických pravidel ve světě a v České republice. Účelem této bakalářské práce je najít implementaci a specifikaci enogastronomických pravidel pro různé odrůdy ve světě a zjistit rozsah užití enogastronomický …moreAbstract:
Abstract KOZLOVSKÁ, Zuzana. The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic. [Bachelor dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague: 2017. 58 p. This bachelor thesis focuses on the usage of enogastronomical rules in the world and in the Czech Republic. The purpose of this thesis was to find out the implementation and specification of enogastronomical rules …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 5. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14841/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený
- Reader: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in English)
Theses on a related topic
-
Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
Emil Žižka -
Enogastronomie v podmínkách České Republiky
Adam Švidek -
Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení
Tereza KŘIVOVÁ -
Víno ve spojitosti s enogastronomií
Nikola Štěpánková -
Studijní opora předmětu stolničení - Víno
Barbora Gregorová -
Porovnání vnímání enogastronomických vztahů při tvorbě kombinací mezi českými konzumenty a odbornými experty
Adam Švidek -
Enogastronomická kultura ve vybraném regionu "Velkopavlovice".
Jan Sodoma -
Jídlo a stolování v kinematografii Jiřího Menzela
Jan Rec