Logistika zásobování hotelů a restaurací – Mgr. Anna Číhalová
Mgr. Anna Číhalová
Diplomová práce
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Hotel and Restaurant Supply Logistics
Anotace:
Abstrakt Číhalová, Anna. Logistika zásobování hotelů a restaurací. [Diplomová práce]. Vysoká škola hotelová v Praze 8, Praha: 2017. 90 s. Diplomová práce je zaměřena na nákupní logistiku a hodnocení dodavatelů, které ovlivňuje řadu dalších zásobovacích procesů. Předmětem teoretické části je vymezení pojmů souvisejících s nákupní logistikou a specifik stravovacích služeb. V praktické části jsou analyzováni …víceAbstract:
Abstract Číhalová, Anna The logistics of hotels and restaurants supply, (Master`s Dissertation). The institute of Hospitality Management in Prague 8,ltd., Prague 2017. Number of pages 90. This master's thesis focuses on the logistics of purchasing and the evaluation of suppliers which influence many other supplying processes. The theoretical part defines terms related to purchasing logistics and the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15290/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2017
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČÍHALOVÁ, Anna. \textit{Logistika zásobování hotelů a restaurací}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/cxm9dn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Catering v leteckej doprave
Zuzana Dominová -
Analýza (vybrané/vybraných) služeb ve zvolené lokalitě
Denisa Postlová -
Školní jídelny v 21.století, přežitek nebo potřebná služba
Libuše Šílová -
Využívání služeb školních jídelen žáky druhého stupně ZŠ ve vztahu k finanční náročnosti vybraných oblastí životního stylu
Jana PIVODOVÁ -
Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii
Veronika Husáková -
Současné školní stravování se zaměřením na školní bufety a prodejní automaty
Marcela Rábová -
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Kamil Stojaspal