Kristýna Havlíčková

Bakalářská práce

Ovlivňování zaměstnanců a zákazníků v gastronomii

Influencing Employees and Customers in Gastronomy
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce je zjistit, jak působí různé způsoby ovlivňování zákazníků na jejich rozhodování, najít vhodné způsoby motivování zaměstnanců k zadané práci a aplikovat je. Uskutečnění tohoto cíle probíhalo ve dvou plzeňských gastronomických zařízeních pomocí experimentu s nabídkou speciálního nápoje. V průběhu celého experimentu zaměstnanci o jeho konání nevěděli. V jednom podniku …více
Abstract:
The main goals of this bachelor thesis are to find out how different ways of influence have an impact onthe process of decision-makingof the customers and to discover suitable methods and subsequently apply them to motivate employees to do the assigned work. The realization of this goal took place in two gastronomic companies in Pilsen. I decided to offer afestive beverage there. Neither customers …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Romana Žihlavníková
  • Oponent: Milan Bobek, MSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., Vysoká škola NEWTON

NEWTON College a.s.

Vysoká škola NEWTON

Bakalářský studijní program:
Ekonomika a management