Ing. Dominika Horváthová

Master's thesis

Súčasný vývoj stravovania v ČR a jej negatívny vplyv na naše zdravie

The current development of alimentation in the Czech Republic and its negative influence on our health
Abstract:
Abstract Bc. Dominika Horváthová, The current development of alimentation in the Czech Republic and its negative influence on our health, disertation, The Institute of Hotel Management in Prague 8. Ltd, Ing. Zbyněk Vinš, Prague 2013. In this dissertation, we will discuss the development of eating habits in the Czech Republic, its negative impact on human health. The work contains information about …viac
Abstract:
Bc. Dominika Horváthová, Súčasný vývoj stravovania v ČR a jej negatívny vplyv na naše zdravie, diplomová práca, Vysoká škola hotelová v Prahe 8, spol. s r. o., Ing. Zbyněk Vinš, Praha 2013. V tejto diplomovej práci sa budeme zaoberať vývojom stravovacích návykov v ČR, jej negatívnemu vplyvu na zdravie človeka. Práca obsahuje informácie jak o histórií českého stravovania, tak o súčasných trendoch v …viac
 
 
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2013
  • Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze