Jaromíra MLÝNKOVÁ

Bachelor's thesis

Důsledky nevhodných stravovacích návyků a jejich změn na zdraví mladistvých.

Consequences of unsuitable boarding habits and their changes on youngś healh.
Abstract:
Práce se zabývala důsledky nevhodných stravovacích návyků a jejich změn na zdraví mladistvých. Cílem práce bylo provést dotazníkový průzkum za účelem zjištění možného onemocnění poruchou příjmu potravy mezi respondenty, kteří byli rozděleni na studenty SOŠ, SOU, VŠ a pracující. Z průzkumu vyplynulo, že určité procento dotazovaných vykazuje základní znaky onemocnění mentální anorexií. Nejvíce ohroženou …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with the consequences of bad eating habits and the changes caused by them on the health of young people. The aim of the work has been to carry out a questionnaire inquiry to find out the possibility of falling ill by eating disorders. The research was carried out among the respondents who had been divided into the groups of vocational schools students, apprentice training …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 8. 2009
Accessible from:: 18. 8. 2009
Identifier: 12993

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 9. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MLÝNKOVÁ, Jaromíra. Důsledky nevhodných stravovacích návyků a jejich změn na zdraví mladistvých.. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 18. 08. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 18. 8. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemie a technologie potravin