Lukáš Peřinka
Bachelor's thesis
Stravování dětí a mládeže
Food choices and menu planning for children and youth
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá stravováním dětí a mládeže se zaměřením na děti školního věku. Nabízí pohled na historický vývoj stravování, který může nabídnout jedno z východisek pro orientaci naší společnosti v otázkách vývoje zdravé výživy do budoucnosti. Práce popisuje základní legislativu, kterou je upraveno v České republice provozování školních jídelen a dále vysvětluje základní pojmy a složky …viacAbstract:
This thesis deals with the catering of children and youth with a focus on school-age children. It offers a view of the historical development of eating that can offer one of the starting points for the orientation of our society regarding the development of a healthy diet in the future. The work describes the basic legislation, which regulated the operation of school canteens in the Czech Republic …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11116/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Helena Buřičová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Analýza školního stravování v Karlovarském kraji
Milan Louda -
Školní stravování žáků základních škol
Eva Lapešová -
Sociální a kulturní souvislosti fenoménu zdravého stravování
Dominika Pilná -
Stravování dětí ve školní jídelně Velké Bílovice vs. stravovací návyky a životní styl v rodině
Radmila Stachovičová -
Výživa dětí II. stupně ZŠ během dopoledního vyučování se zaměřením na stravování ve školní jídelně
Lukáš DOSKOČIL -
Hodnocení kvality stravování dětí mladšího školního věku ve školních jídelnách
Veronika STUDNIČKOVÁ -
Výživa žáků jako sociálně pedagogický problém
Alena Šustová -
Stravovací zvyklosti a pitný režim u zaměstnanců vybrané společnosti
Jan Brzobohatý