Bc. Pavel Žďárský

Diplomová práce

Kompetenční profil vybrané profese v hotelnictví nebo cestovním ruchu

Competent profile of chosen position in hospitality or tourism
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá kompetenčním profilem pozice asistent Food&Beverage manažera v hotelu Clarion Congress hotel Prague. V práci jsou shrnuty kompetence pracovníka na F&B střediscích hotelu. Kompetence asistenta F&B manažera jsou poté porovnány s kompetencemi F&B manažera hotelu. Součástí práce je také dotazník, který se zaměřuje na kompetence, které by měl mít pracovník …více
Abstract:
This Diploma Thesis deals with the competency profile of asistent of F&B manager at Clarion Congress Hotel Prague. In this work there is a summary of competence at F&B department. Competency of asistent of F&B are compared with competency of F&B manager of hotel. Component of this work is a questionnare focused on competency should have a worker at this position.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2016
  • Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
  • Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství