Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území – Bc. Klára Prouzová
Bc. Klára Prouzová
Bachelor's thesis
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
Product and service quality of restaurants serving Hispanic cuisine in a selected region
Abstract:
Cílem bakalářské práce je zhodnotit a analyzovat kvalitu nabídky a služeb restaurací nabízejících mexickou kuchyni. Dalším z cílů bylo porovnat nabídku pokrmů a zhodnotit, zda se jedná o pravé mexické pokrmy. K výsledkům mé bakalářské práce jsem zvolila kvalitativní metodu mystery shopping, který obsahoval důležité otázky týkající se kvality poskytovaných služeb a nabídky vybraných restauračních zařízení …moreAbstract:
The main aim of this bachelor’s dissertation is to evaluate and analyze quality of product and service of restaurants serving Mexican cuisine in a selected region. Another aim was to compare the menu and evaluate whether it is a real Mexican dish. For the results of my bachelor's dissertation, I chose a qualitative method of mystery shopping, which included important questions regarding the quality …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2022
Identifier:
https://is.vshe.cz/th/hviam/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2022
- Supervisor: Mgr. Jiří Holub, Ph.D.
- Reader: PhDr. Romana Kratochvílová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Mexická gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky
Veronika Lorenzová -
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji
Klára Ouředníková -
Plán marketingové komunikace pro mexickou restauraci La Paz
Veronika Zálešáková -
Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou
Klaudia Dorová -
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Královéhradeckém kraji
Dominik Zadražil -
Bezpečnost v Mexiku: případová studie Mexico City
Kamila Hanáčková -
Efektivnost hospodaření MČ Praha 10 s nemovitým majetkem
Jiří Jaroš -
Marketingová organizace Prague City Tourism a její podíl na rozvoji cestovního ruchu v Praze
Anastasiia Lukiianchuk