Oksana VIKTOROVÁ

Bachelor's thesis

Podnikání v gastronomii ve vybraných oblastech Podbrdska

Business in gastronomy in selected areas in Podbrdsko
Anotácia:
Tématem bakalářské práce je Podnikání v gastronomii ve vybraných oblastech Podbrdska. Cílem práce je přispět k porozumění dynamice gastronomického průmyslu v tomto regionu. Teoretická část je sepsána na základě literárních a internetových zdrojů, zaměřuje se na pojem podnikatel, venkovskou oblast a na gastronomii. V empirické části jsou uvedeny rozhovory s podnikateli, kteří v této oblasti působí. …viac
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is Business in Gastronomy in selected areas of Podbrdsko. The aim of the thesis is to contribute to understanding the dynamics of the gastronomic industry in this region. The theoretical part is based on literary and online sources, focusing on the concept of entrepreneurship, rural areas, and gastronomy. The empirical part includes interviews with entrepreneurs operating …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2024
Zverejniť od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. et Ing. Jiří Pešík

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VIKTOROVÁ, Oksana. Podnikání v gastronomii ve vybraných oblastech Podbrdska. Plzeň, 2024. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/