Podnikání v gastronomii ve vybraných oblastech Podbrdska – Oksana VIKTOROVÁ
Oksana VIKTOROVÁ
Bachelor's thesis
Podnikání v gastronomii ve vybraných oblastech Podbrdska
Business in gastronomy in selected areas in Podbrdsko
Anotácia:
Tématem bakalářské práce je Podnikání v gastronomii ve vybraných oblastech Podbrdska. Cílem práce je přispět k porozumění dynamice gastronomického průmyslu v tomto regionu. Teoretická část je sepsána na základě literárních a internetových zdrojů, zaměřuje se na pojem podnikatel, venkovskou oblast a na gastronomii. V empirické části jsou uvedeny rozhovory s podnikateli, kteří v této oblasti působí. …viacAbstract:
The topic of the bachelor thesis is Business in Gastronomy in selected areas of Podbrdsko. The aim of the thesis is to contribute to understanding the dynamics of the gastronomic industry in this region. The theoretical part is based on literary and online sources, focusing on the concept of entrepreneurship, rural areas, and gastronomy. The empirical part includes interviews with entrepreneurs operating …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2024
Zverejniť od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. et Ing. Jiří Pešík
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VIKTOROVÁ, Oksana. Podnikání v gastronomii ve vybraných oblastech Podbrdska. Plzeň, 2024. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of EconomicsBachelor programme / odbor:
Business Economics and Management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Největší byrokratické překážky ovlivňující podnikání v hotelnictví a gastronomii v Česku a na Slovensku
Veronika Štěpánková -
Tradice rodinného podnikání v hotelnictví a gastronomii v Itálii
Niki Cassolová -
Sociální podnikání v cestovním ruchu, turismu a gastronomii v Praze
Josef Šafránek -
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
Nikol Šebestová -
Hospodářský vývoj v ČR od roku 2008 a jeho vliv na podnikání v oblasti (gastronomie, hotelnictví, cestovního ruchu)
Milan Vyskočil -
Analýza produktů a služeb společnosti MAKRO Cash & Carry se zaměřením na začínající podnikatele v gastronomii
Daniil Baranov -
Franšíza jako forma podnikání v hotelnictví a gastronomii
Markéta Pošepná -
Vliv covid - 19 na podnikání v gastronomii
Veronika Drugová