Bc. Ludmila Matalová

Diplomová práce

Hodnocení kvality kysaných mléčných výrobků z tržní sítě

Evaluation of fermented milk products from the market network
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na hodnocení kysaných mléčných výrobků z tržní sítě. V literární části jsou popsány především tradiční kysané mléčné výrobky a jejich technologie výroby. V praktické části bylo provedeno fyzikálně-chemické stanovení u 26 vybraných vzorků. U jednotlivých druhů výrobků bylo provedeno porovnání průměrných hodnot jakostních parametrů mezi samotnými výrobky. Statisticky významný …více
Abstract:
The diploma thesis is focused on the evaluation of fermented milk products from the market network. The literature section describes mainly traditional fermented milk products and their production technnologies. In the practical part, physico-chemical determination was performed on 26 selected samples. For individual types of products, a comparison of average values of quality parameters between the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Alena Saláková, Ph.D.
  • Oponent: Michaela Králová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta