Veronika Možnarová

Master's thesis

Senzorická analýza paštik

Sensory Analysis of the Pate
Abstract:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou paštik. Cílem diplomové práce bylo zjistit, jak spotřebitelé vnímají senzorické vlastnosti Mandlové paštiky firmy Náhlík a Náhlík, s. r. o., porovnat výsledky s konkurenčními značkami a navrhnout případnou nápravu zkoumaných atributů výrobku. Teoretická část obsahuje teoretická východiska a metody testování výrobku a následně senzorické analýzy. V další …more
Abstract:
The diploma thesis deals with a sensory analysis of pates. The aim of the thesis is determine how consumers perceive the sensory properties of almond pates of company Náhlík and Náhlík, s. r. o., Compare the results with competing brands and to propose any correction of examined the attributes of the product. The theoretical part contains theoretical bases and methods of product testing and subsequent …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 5. 2016
  • Supervisor: Jana Valečková
  • Reader: Hana Šůstková

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita Ostrava