Bc. Jan Volf
Bachelor's thesis
Institucionální stravování – firmy
Institutional catering - companies
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá analýzou institucionálního stravování ve firmách. Cílem této práce je identifikace povinností a možností firem v oblasti institucionálního (firemního) stravování. Také se detailně věnuje hygienickým podmínkám při vaření jídel. Dílčím cílem je identifikovat přání a spokojenost zákazníků, kteří tyto závodní restaurace navštěvují denně.Abstract:
The bachelor thesis analyzes institutional catering in companies. This bachelor thesis tries to identify the obligations and possibilities of companies in the area of corporate catering. Attention is paid to hygienic conditions in cooking meals. Another goal is to identify the wishes and satisfaction of customers who eat the restaurant daily in the company.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/dxak3/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 9. 2019
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Trendy ve firemním stravování
Krausová Krausová -
Trendy a specifika ve firemním stravování
Barbora Šponarová -
Analýza spolehlivosti předpovědi firemního bankrotu v ČR - firmy v oboru pohostinství
Jaroslav Paták -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko