Bc. Jan Volf

Bachelor's thesis

Institucionální stravování – firmy

Institutional catering - companies
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá analýzou institucionálního stravování ve firmách. Cílem této práce je identifikace povinností a možností firem v oblasti institucionálního (firemního) stravování. Také se detailně věnuje hygienickým podmínkám při vaření jídel. Dílčím cílem je identifikovat přání a spokojenost zákazníků, kteří tyto závodní restaurace navštěvují denně.
Abstract:
The bachelor thesis analyzes institutional catering in companies. This bachelor thesis tries to identify the obligations and possibilities of companies in the area of corporate catering. Attention is paid to hygienic conditions in cooking meals. Another goal is to identify the wishes and satisfaction of customers who eat the restaurant daily in the company.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 9. 2019
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)