Organizovanie a riadenie kvality gastronomických služieb vo veľkom hoteli – Mgr. Ivana Tišková
Mgr. Ivana Tišková
Bakalářská práce
Organizovanie a riadenie kvality gastronomických služieb vo veľkom hoteli
Organization and quality guidance of gastronomic service in big hotel
Abstract:
The aim of our study was to monitor the organization and quality of gastronomic services in the Hotel Frankenland. We set two research hypotheses focused on the satisfaction of gastronomy and service. Problem areas we set aside in communication, human resources and opportunities. In implementing the work we started from the analysis of feedback on the web portals, unstructured conversation with guests …víceAbstract:
Cieľom našej práce bolo sledovanie organizácie a kvality gastronomických služieb v Hoteli Frankenland. Stanovili sme si dve výskumné hypotézy zamerané na spokojnosť v oblasti gastronómie a s poskytovaným servisom obsluhujúceho personálu. Problémové oblasti sme si vyčlenili v oblasti komunikácie, personalistiky a príležitostí. Pri realizácií práce sme vychádzali z analýzy spätnej väzby na internetových …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15088/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TIŠKOVÁ, Ivana. \textit{Organizovanie a riadenie kvality gastronomických služieb vo veľkom hoteli}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/f9dg0s/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Financial Report Analysis for a Hotel Business in Nigeria. Case Study: Ikeja Hotel PLC.
Emmanuel Nnabuife Okocha -
Environment of the Hotel Industry in Ghana and its Implications to Hotel strategies
Agnes Akoto Okoe -
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová -
Employee development at hotel industry: Case Study of airport hotel
Olga Shevchenko -
Sociocultural aspects of the business culture in the hotel industry
Anna Andreeva -
Vplyv pandémie Covid-19 na hotel Chateau Gbeľany ****
Halamová Halamová -
VÝVOJ A INOVACE CESTOVNÍHO RUCHU V OLOMOUCKÉM KRAJI SE ZAMĚŘENÍM NA
Martin Báňa -
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková