Bc. Lenka JEDLIČKOVÁ

Bachelor's thesis

Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem

Microbiological and sensory quality of the cheese products with fracture
Abstract:
Předmětem této práce bylo studium vlivu doby skladování na mikrobiální jakost sýrových výrobků s lomem. Pro zajištění objektivních výsledků bylo sledováno široké spektrum mikroorganizmů. Výsledky mikrobiologického rozboru byly kvantitativně vyhodnoceny v pěti časových intervalech. Po šesti měsících skladování byl pozorován výrazný nárůst počtu mikroorganizmů. Pravděpodobnou příčinou byla sekundární …more
Abstract:
The subject of this bachelor thesis was study effect of storage life on microbial quality of cheese products with fracture. For resource objective results was monitoring versatile spectrum of microorganisms. Results of microbiology analysis were evaluated quantitatively in five time intervals. The number of microorganisms was increased after six months of storage life. Probable cause was secondary …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier: 7698

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2008

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

JEDLIČKOVÁ, Lenka. Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2028

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.