Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem – Bc. Lenka JEDLIČKOVÁ
Bc. Lenka JEDLIČKOVÁ
Bachelor's thesis
Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem
Microbiological and sensory quality of the cheese products with fracture
Abstract:
Předmětem této práce bylo studium vlivu doby skladování na mikrobiální jakost sýrových výrobků s lomem. Pro zajištění objektivních výsledků bylo sledováno široké spektrum mikroorganizmů. Výsledky mikrobiologického rozboru byly kvantitativně vyhodnoceny v pěti časových intervalech. Po šesti měsících skladování byl pozorován výrazný nárůst počtu mikroorganizmů. Pravděpodobnou příčinou byla sekundární …moreAbstract:
The subject of this bachelor thesis was study effect of storage life on microbial quality of cheese products with fracture. For resource objective results was monitoring versatile spectrum of microorganisms. Results of microbiology analysis were evaluated quantitatively in five time intervals. The number of microorganisms was increased after six months of storage life. Probable cause was secondary …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier:
7698
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2008
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
JEDLIČKOVÁ, Lenka. Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2028
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů
Marta KOUTSKÁ -
Zvýšení hodinového výkonu výrobní linky v oblasti betonářských drtí a možnosti rozšíření sortimentu výrobků v kamenolomu Lom Klecany s.r.o.
Jan Hojka -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová