Bc. Kateřina Tollingerová

Bachelor's thesis

Víno a jeho role v české kulinářské kultuře

Wine and its Role in Czech Culinary Culture
Abstract:
TOLLINGEROVÁ, Kateřina. Víno a jeho role v české kulinářské kultuře. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2019. Celkový počet stran: 60 Bakalářská práce pojednává o víně a jeho roli v české kulinářské kultuře ze sociologického hlediska. V teoreticko-metodologické části je podrobně rozebrán pojem identita a následně i pojem kultura. Jsou objasněny jejich vlastnosti a teorie s nimi spojené …more
Abstract:
TOLLINGEROVÁ, Kateřina. Wine and its Role in Czech Culinary Culture, [Bachelor‘s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd. Prague: 2019. Total number of pages: 60 The Bachelor’s Dissertation deals with theme wine and its role in Czech Culinary Culture from the sociological point of view. In the theoretical-methodological is defined term of identity and then term of culture …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 7. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 9. 2019
  • Supervisor: Ing. Jiří Zelený
  • Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)