Bc. Radim Hasil

Diplomová práce

Vliv doby inokulace na průběh malolaktické fermentace

The effect of inoculation on the course of malolactic fermentation
Anotace:
Malolaktická fermentace působí na víno snížením kyselosti a zlepšením mikrobiální stability a aromatických vlastností vína. Malolaktickou fermentaci lze provádět před alkoholovou fermentací, v průběhu, na konci alkoholové fermentace a po ní. Vždy záleží na situaci a typu vína. Diplomová práce se v literární části zabývala malolaktickou fermentací, bakteriemi malolaktické fermentace a jejími druhy, …více
Abstract:
Malolactic fermentation effects on wine by acidity reducing and improving of microbial stability and aromatic characteristics of wine. Malolactic fermentation can be performed before alcoholic fermentation, during and at the end of alcoholic fermentation and after. It always depends on the situation and type of wine.This diploma thesis dealt in literary part with malolactic fermentation, malolactic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses i66u3y i66u3y/2
18. 4. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
19. 4. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.