Élaboration d'un cours de la gastronomie et de la restauration en classe de FLE pour un lycée professionnel d'hôtellerie en République tchèque – Bc. Věra Kuklíková
Bc. Věra Kuklíková
Master's thesis
Élaboration d'un cours de la gastronomie et de la restauration en classe de FLE pour un lycée professionnel d'hôtellerie en République tchèque
Designing a French language course on gastronomy and hospitality topics for an upper secondary school in the Czech Republic
Abstract:
The main aim of this diploma thesis is tu design a course of French language for certain upper secondary hotel school in the Czech Republic. Therefore, this course is focused on the gastronomy and hospitality related lexis. The theoretical part is devoted to the methodology of the French language for specific purposes, which represents one the possible approaches to teaching the French language for …moreAbstract:
Tato diplomová práce si klade za cíl vypracovat návrh kurzu francouzského jazyka zaměřeného na gastronomii a pohostinství. Jedná se o kurz připravený na míru pro střední hotelovou školu v České republice. První část práce se zabývá metodologií Francouzštiny pro specifické účely, která představuje jeden z možných přístupů k výuce odborné francouzštiny. Poté následuje praktická část práce, která je zaměřena …more
Language used: French
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 6. 2016
Identifier:
https://is.muni.cz/th/nptu5/
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2016
- Supervisor: Mgr. Petra Suquet, M.A.
- Reader: PhDr. Naděžda Bruzlová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUKLÍKOVÁ, Věra. \textit{Élaboration d'un cours de la gastronomie et de la restauration en classe de FLE pour un lycée professionnel d'hôtellerie en République tchèque}. Online. Master's thesis. Brno: Masaryk University, Faculty of Arts. 2016. Available from: https://theses.cz/id/ib5p1t/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Filozofická fakultaMasaryk University
Faculty of ArtsMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Upper Secondary School Teacher Training in French Language and Literature
Theses on a related topic
-
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Střední hotelové školy a trh práce ve vybraném regionu
Martina Táborská -
Střední hotelové školy a trh práce ve vybraném regionu
Ivana Sajbrtová -
Střední hotelové školy a trh práce ve vybraném regionu
Denisa Růžičková -
Střední hotelové školy a trh práce ve vybraném regionu
Veronika Symerská -
Vytváření informačně-vzdělávacího prostředí pro podporu učitelské profese na Vyšší odborné škole a Střední škole hotelové SČMSD
Kateřina Hotovcová -
Integrace anglického jazyka do výuky zeměpisu v 1. ročníku na střední škole
Michaela ILGNEROVÁ -
Konstrukční výzkum učebnice pro výuku angličtiny pro specifické účely
Eva Ellederová