Využití hub a jejich produktů v ekologickém zemědělství – Karolína Krupičková
Karolína Krupičková
Bakalářská práce
Využití hub a jejich produktů v ekologickém zemědělství
The use of fungi and their products in organic farming
Anotace:
Nadměrné používání chemických látek v ochraně rostlin vyvolává problémy, jejichž důsledkem vznikají rezistence a rezidua (ty pronikají do potravního řetězce a způsobují další problémy). V posledních letech je snaha omezit používání chemických přípravků a nahradit je biologickými přípravky, které nezatěžují životní prostředí. Tato práce se zabývá možností využití hub a přípravků z nich k ochraně rostlin …víceAbstract:
Current excessive use of chemicals in plant protection raises problems. Two of these problems are increased resistance of pest populations and penetration of residues of these substances in the food chain. In recent years, there is an effort to reduce the use of chemicals and replace them with biological products that are friendly to the environment. This thesis deals with the possibility of using …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petr Dvořák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRUPIČKOVÁ, Karolína. \textit{Využití hub a jejich produktů v ekologickém zemědělství}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ibkol5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Ekologické zemědělství / Ekologické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva