Petra Vaňková

Bakalářská práce

Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje

Current Issues of Meat Processing and Marketing of Meat Products in Different Sales Modes
Anotace:
Správné provedení porážky prasete má velký vliv na kvalitu a vlastnosti masa. Dodržování welfare zvířat kontroluje Státní veterinární správa. Návaznost technologických kroků výroby masných výrobků je důležitá pro konečné senzorické i hygienické vlastnosti. Pokud má být výrobek uveden na trh, musí být vyroben ve schváleném a registrovaném provozu a maso pocházet ze schválených jatek. Pokud jsou splněny …více
Abstract:
The correct way of slaughtering a pig has a great influence on the quality and characteristics of the meat. Compliance with the welfare of animals is controlled by the State Veterinary Administration. The consistency of the technological steps in the production of meat products is important for the final sensory and hygiene characteristics. If the product is to be placed on the market, it must be produced …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program:
Technologie potravin