Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje – Petra Vaňková
Petra Vaňková
Bakalářská práce
Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje
Current Issues of Meat Processing and Marketing of Meat Products in Different Sales Modes
Anotace:
Správné provedení porážky prasete má velký vliv na kvalitu a vlastnosti masa. Dodržování welfare zvířat kontroluje Státní veterinární správa. Návaznost technologických kroků výroby masných výrobků je důležitá pro konečné senzorické i hygienické vlastnosti. Pokud má být výrobek uveden na trh, musí být vyroben ve schváleném a registrovaném provozu a maso pocházet ze schválených jatek. Pokud jsou splněny …víceAbstract:
The correct way of slaughtering a pig has a great influence on the quality and characteristics of the meat. Compliance with the welfare of animals is controlled by the State Veterinary Administration. The consistency of the technological steps in the production of meat products is important for the final sensory and hygiene characteristics. If the product is to be placed on the market, it must be produced …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VAŇKOVÁ, Petra. \textit{Aktuální problematika zpracování masa a~uvádění na trh masných výrobků v~různých režimech prodeje}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/ikh37t/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
The comparison of the phonetic systems of the different types of British English accents, and the analysis of the British actors' pronunciation in the TV show "Doctor Who"
Karyna Babkova -
The comparison of the sound system of British and American Standard English, and the analysis of the pronunciation of German Deutsche Welle reporters
Karyna Babkova -
'Political and cultural rights of Muslim/Bosniak minority in the Republic of Serbia and Muslim/Bosniak Minority in the Republic of Croatia' 'The comparison of two case studies in the time frame of the 1990s - the present time'
Majra HASANEFENDIĆ -
Evaluation of the Reliability of the Company and Suggestion of the Optimal Way of Financing justification in the companyGazprom in Comparison with Chevron Corporation
Ellina Filimontseva -
Comparison of the first and the fourth(latest) edition of an English textbook. Analysis of development.
Marek Antal -
Effect of calving season and parity of lactation on milk production in Holstein cattle at the farm in South Moravian region
Olagoke Omoniyi Falade -
Soil enzyme activities and microbial communities as bio indicators for soil recovery, health and quality in forest ecosystem in south Moravian region of the Czech Republic
Hanadi Abd Alrahman Ali Ananbeh -
The International Cooperatin of the South Moravian Region
Michaela Šimková