Podnikatelský plán "Otevření rybí restaurace" – Veronika Hájková
Veronika Hájková
Bachelor's thesis
Podnikatelský plán "Otevření rybí restaurace"
Business plan "Opening ot the fish restaurant"
Anotácia:
Cílem této práce je zhotovení podnikatelského plánu pro otevření rybí restaurace a zjištění, jestli tato restaurace bude konkurenceschopná v českém prostředí a jestli bude generovat zisk.Abstract:
The aim of this work is to create a business plan for opening a fish restaurant and to find out whether this restaurant will be competitive in the Czech environment and whether it will generate profit.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2016
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/69004
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2017
- Vedúci: Jan Fuchs
- Oponent: Petr Cimler
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/69004
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu
Práce na příbuzné téma
-
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Food environment v Brně
Kateřina Lacinová -
Zdravý životní styl a stravování mladé populace
Arseniya Kukanova -
Zdravý životní styl ve výuce odborných předmětů vybraných oborů Střední školy obchodní a služeb
Marie Brychtová -
Sexuální dospívání žáků a další faktory ovlivňující jejich zdravý životní styl.
Martina Kubátová -
Možnosti stravování formou "raw food"
Eva Haluzová -
Lifestyle and Consumer Culture: “Freelance as a new form of lifestyle”
Hanna Nimchuk -
Podnikatelský plán
Mariana Vrabelová