Thanh Hai NGUYEN

Bakalářská práce

Podnikatelský plán podniku Fusion House

Business plan of Fusion house
Anotace:
Práce se zabývá rozšířením existující restaurace UMS Fusion house, která patří pod firmou HL. Food. Podnik byl zapsán do obchodního rejstříku 6.listopadu 2014 jako rodinný byznys za účelem zisku. Vše začalo v mini-marketu, kde se prodávaly potraviny a domácí potřeby. Obchod byl v provozu přes 3 roky, ale rodina si zvolila podnik ukončit a začít s gastronomií. V roce 2018 se tedy rozhodli otevřít novou …více
Abstract:
The main subject of this thesis is expanding an existing restaurant UMS Fusion house, which is under company HL. Food. The company was registered 6th November 2014 as a family business for purpose of profit. It all started in a mini-market, where essentials were sold. The store was opened for 3 years, but the family decided to end the business and start with culinary business called U Malého slona …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. František Zjevík, DiS.
  • Oponent: Petra Koudelková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.