Theses 

Analýza pracovných postupov spoločnosti McDonald's – Peter Trnka

česky | in English | slovensky

Agenda:
Změnit agendu. Adresa v ISu:

Zpět na vyhledávání

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Peter Trnka

Bakalářská práce

Analýza pracovných postupov spoločnosti McDonald's

Analysis of workflows in McDonald's

Abstract: We analyze working procedures, thanks to which McDonald's can be taken as leader in market with fast-food restaurants.

Abstract: Analyzujeme pracovné postupy, vďaka ktorým, môže McDonald's zaujať výsostné postavenie na trhu fast-food reštaurácií.

Klíčová slova: McDonald's, fast-food, pracovné postupy

Jazyk práce: slovenština

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Citace dle ISO 690: LaTeX | HTML | text | BibTeX | Wikipedie

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Složka Odkaz na adresář do lokálního úložiště instituce
Jak jinak získat přístup k textu

Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze


Nahoru | Aktuální datum a čas: 22. 3. 2019 21:49, 12. (sudý) týden

Soukromí

Kontakty: theses(zavináč/atsign)fi(tečka/dot)muni(tečka/dot)cz