Možnosti stravování v základních školách jako faktor ovlivňující zdraví dětí a mladistvých. – Bc. Ondřej ZAJÍC
Bc. Ondřej ZAJÍC
Diplomová práce
Možnosti stravování v základních školách jako faktor ovlivňující zdraví dětí a mladistvých.
Food varieties in primary schools as a factor influencing the health of children and adolescents.
Anotace:
Diplomová práce pojednává o problematice stravování a rizicích s ním spojené, mezi které v této práci patří především nadváha a obezita. Zaměřuje se na dospělou populaci a především na populaci dětí a mladistvých. Teoretická část se zabývá důležitostí stravování, základními živinami, výživou dětí školního období, stravováním na základních školách. Velká část je věnována nadváze a obezitě, jako velkému …víceAbstract:
This thesis deals about problems of eating and risks associated with it, which in this work are mainly overweight and obesity. It is focused on the adult population, especially the population of children and adolescents. The theoretical part deals with the importance of eating, essential nutrients, nutrition of school-year childre, catering to primary schools. A large part is devoted to overweight …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 8. 2013
Zveřejnit od: 14. 8. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Jarmila Rážová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZAJÍC, Ondřej. \textit{Možnosti stravování v základních školách jako faktor ovlivňující zdraví dětí a mladistvých.}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/jqx1ui/.
Jak správně citovat práci
ZAJÍC, Ondřej. Možnosti stravování v základních školách jako faktor ovlivňující zdraví dětí a mladistvých.. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.8.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 8. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaMagisterský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Životní styl a vliv stravování na středoškolskou mládež
Milena Dvořáková -
Vliv dlouhodobého lockdownu na stravování a životní styl lidí z různých zemí
Anna Roupcová -
Zdravý životní styl a stravování mladé populace
Arseniya Kukanova -
Životní styl adolescentů na vybraných středních školách
Jaroslava Šlechtová -
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Tomáš Tulak -
Sociokulturní problematika dětského stravování v návaznosti na zdravý životní styl
Michaela Kejvalová -
Zdraví jako životní styl v současné společnosti
Tereza Neuwirthová -
Rozdíly stravování mezi žáky SŠ a jejich životní styl
Alice Hanousková
Název
Vložil
Vloženo
Práva