Martin Fryšák

Diplomová práce

Návrh opravy ulity hlavního cirkulačního čerpadla pro jadernou elektrárnu Temelín

Design for the Repair of the Shell of the Main Circulation Pump for the Temelín Nuclear Power Plant
Anotace:
Diplomová práce se zabývá opravou těsnících ploch ulity hlavního cirkulačního čerpadla. V úvodu je popsána jaderná elektrárna Temelín, funkce reaktoru a umístění čerpadla s jeho funkcí. V praktické části jsou definovány jednotlivé postupy praktických příprav, postup svařovaní, zkoušky svarových spojů a jejich vyhodnocení. Zhodnocení a celkové výsledky jsou uvedeny v závěru diplomové práce.
Abstract:
Master thesis is dealing with design for the repair of the shell of the main circulation pump. The introduction is describing nuclear powerplant Temelín, function of the reactor and main circulation pump with its function. Second part of the work contains practical training for welders, welding procedure, tests of these preparations and their evaluation. The evaluation and final results are given at …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2022
  • Vedoucí: Ivo Hlavatý
  • Oponent: Jiří Kocourek

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava