Ovlivňování chování spotřebitele v hotelovém a gastronomickém průmyslu – Bc. Claudia Žitňáková
Bc. Claudia Žitňáková
Bachelor's thesis
Ovlivňování chování spotřebitele v hotelovém a gastronomickém průmyslu
Influencing consumer behaviour in the hotel and gastronomic industry
Abstract:
The final work presents ways to affect costumer behavior in hotel and gastronomy and its aim was to analyze consumer behavior of the Czech population in the selection of accommodation and gastronomic facilities. The theoretical part explains the essential concepts and important knowledge about influencing the behavior of the consumer, key factors and the latest marketing trends which will be subsequently …moreAbstract:
Záverečná práca prezentuje spôsoby ovplyvňovania chovania spotrebiteľa v hotelierstve a gastronómii a jej cieľom bola analýza spotrebného chovania obyvateľov Českej republiky pri výbere ubytovacieho a gastronomického zariadenia. V teoretickej časti sú vysvetlené podstatné pojmy a dôležité znalosti ohľadne ovplyvňovania správania spotrebiteľa, kľúčové faktory a najnovšie trendy marketingu, ktoré budú …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 11. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/udcds/
Thesis defence
- Date of defence: 14. 1. 2019
- Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Reader: Ing. Štěpán Chalupa
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová -
Motivace pracovníků v hotelech InterContinental v Praze a Grand Hotel Marriott v Moskvě
Siarhei Stanulevich -
Employee development at hotel industry: Case Study of airport hotel
Olga Shevchenko -
Sociocultural aspects of the business culture in the hotel industry
Anna Andreeva -
Vplyv pandémie Covid-19 na hotel Chateau Gbeľany ****
Halamová Halamová -
VÝVOJ A INOVACE CESTOVNÍHO RUCHU V OLOMOUCKÉM KRAJI SE ZAMĚŘENÍM NA
Martin Báňa -
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková -
Návrh inovace vnitřních prostor hotelu Corinthia Hotel Prague
Ziadallah Hmidi