Metodologie záznamu a zpracování videa ve formátu raw – Bc. Kryštof Zvolánek
Bc. Kryštof Zvolánek
Bakalářská práce
Metodologie záznamu a zpracování videa ve formátu raw
Methodology of Recording and Postprocessing Video in Raw Format
Anotace:
V této práci byl popsán proces natáčení a zpracování videa v nekomprimovaném formátu. Byly popsány všechny kroky procesu včetně instalace potřebných programů, natáčení, zpracování dat, konverze, sestříhání, nabarvení surových dat a exportu. Zároveň byly popsány metody komprese videí a natočen materiál i do klasického komprimovaného formátu. Jako praktická část bylo vytvořeno video, ve kterém byly názorně …víceAbstract:
In this work I describe the process of shooting and manufacturing video in uncompressed format. I describe every step of the process, including the installation of necessary applications, shooting, manufacturing data, conversion, edit, colorcorrection and colorgrade of raw data, and also export. Simultaneously I study and describe the methods of compressing videos and shoot material in classical compressed …víceKlíčová slova
raw komprese ztrátová komprese \petd bezeztrátová komprese H.264 DSLR video Magic Lantern cinemaDNG .mlv
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2015
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/wv07e/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2015
- Vedoucí: doc. RNDr. Petr Sojka, Ph.D.
- Oponent: RNDr. Miloš Liška, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta informatikyMasarykova univerzita
Fakulta informatikyBakalářský studijní program / obor:
Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Práce na příbuzné téma
-
Realizace metod bezeztrátové komprese
Martin ŠINDELÁŘ -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Základní pohled na implementaci "Raw Materials Initiave" v českém geologickém a horním právu
Kamila Janíčková -
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Porovnání programů pro převod RAW formátu a kvality výstupů fotografií při použití různých RAW editorů
Rudolf Resl -
Údržnost "raw" potravin
Pavla Bočková