Iveta Królikowská

Bakalářská práce

Vitamín C v potravinách

Vitamine C in Food
Anotace:
Tato práce je věnována vitamínu C, jeho struktuře, vlastnostem, funkcím. Dále je rozebrán jeho výskyt v potravinách s ohledem na přirozené zdroje a jeho přídavky do potravin. Poslední část je věnována možnostem jeho stanovení s popisem nejpoužívanějších metod.
Abstract:
This bachelor thesis is dedicated to vitamin C, its structure, properties and functions. Furthermore there is described its occurrence in foodstuffs with regard to natural sources and its utilization as an additive to the foods. The last section is focused on the determination of vitamin C. The most common methods are described.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 7. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 8. 2016
  • Vedoucí: RNDr. Lucie Korecká, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Królikowská, Iveta. Vitamín C v potravinách. Pardubice, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická