Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa – Bc. Jan Slováček
Bc. Jan Slováček
Master's thesis
Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
Assessment of Quality Characteristics of a Selected Meat Product Depending on the Beef Content
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na tepelně opracované masné výrobky s obsahem hovězího masa. V teoretické části je charakterizován význam hovězího masa v masných výrobcích, jejich sortiment a základní principy masné výroby. Dále jsou popsány požadavky na jakost masných výrobků. V závěru teoretické části jsou uvedeny metody hodnocení.V praktické části jsou vyhodnoceny rozdíly jakostních parametrů dvou variant …moreAbstract:
This thesis is focused on heat treated meat products with a view of beef. The theoretical part characterizes the importance of beef in meat products, basic principles of meat production and assortment of meat products. The following describes the quality requirements for meat products. In the conclusion of the theoretical part are given methods of meat products evaluation.In practical parts there are …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Reader: Robert Gál, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SLOVÁČEK, Jan. \textit{Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v~závislosti na obsahu hovězího masa}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2020. Available from: https://theses.cz/id/n2wv3d/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková