Bc. Jan Slováček

Master's thesis

Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa

Assessment of Quality Characteristics of a Selected Meat Product Depending on the Beef Content
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na tepelně opracované masné výrobky s obsahem hovězího masa. V teoretické části je charakterizován význam hovězího masa v masných výrobcích, jejich sortiment a základní principy masné výroby. Dále jsou popsány požadavky na jakost masných výrobků. V závěru teoretické části jsou uvedeny metody hodnocení.V praktické části jsou vyhodnoceny rozdíly jakostních parametrů dvou variant …more
Abstract:
This thesis is focused on heat treated meat products with a view of beef. The theoretical part characterizes the importance of beef in meat products, basic principles of meat production and assortment of meat products. The following describes the quality requirements for meat products. In the conclusion of the theoretical part are given methods of meat products evaluation.In practical parts there are …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Robert Gál, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta