Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel – Bc. Eliška PŠENČÍKOVÁ
Bc. Eliška PŠENČÍKOVÁ
Bakalářská práce
Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel
Proposal of recommended food rations for the selected groups of population
Anotace:
Cílem práce bylo navrhnout doporučené dávky potravin pro skupiny muži a ženy ve věku 19 {--} 59 let, s různými stupni fyzické zátěže. Tyto dávky potravin byly odvozeny na základě jídelních lístků, které byly sestavovány tak, aby naplnily výživové doporučené dávky pro vybrané skupiny obyvatelstva. Výsledkem pak byly tři varianty skladby spotřeby potravin pro každou ze čtyř vybraných skupin obyvatelstva …víceAbstract:
The aim of the thesis was to propose the recommended rations foodstuffs for groups of men and women at the age from 19 to 59, with different level of physical loading. These rations of foodstuffs were deducated on the basis of the dining-menus which were made up so that they filled recommended dietetical rations for the selected groups of population. The result was three versions of recommended rations …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zveřejnit od: 31. 5. 2006
Identifikátor:
2286
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 6. 2006
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PŠENČÍKOVÁ, Eliška. Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Postavení mužů na trhu práce v závislosti na jejich věku
Andreevová Andreevová -
Vliv vyprazdňování stolice na ventilaci u pacientů na umělé plicní ventilaci se zachovanou spontánní dechovou aktivitou
Yvona Grünwaldová -
Influencer marketing na sociální síti Instagram zaměřený na cestovní ruch
Gabriela Dvořáková -
Analýza výtvarných technik na základě aplikace vzdělávacího obsahu oboru Výtvarná výchova na základní škole speciální
Veronika Jirková -
Názory klíčových aktérů na uplatnění principů CSR a udržitelného rozvoje na úrovni vybrané obce
Ekaterina Čermáková -
Připravenost Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje na krizovou situaci se zaměřením na materiálně-technické zabezpečení
Karin NECHANICKÁ -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin s ohledem na alternativní výživové směry
Kamila Mrkusová -
Hledání vhodné skladby stravování v rychlém občerstvení
Tereza Macková